G A T E F O R S T U D E N T S - Wipro-2

Contact
Computer Sciences
Physics
Chemistry
Maths
Commerce
Exam Alerts (New)
General aptitude
Company Informations
=> Wipro -1
=> Wipro-2
=> Wipro - 3
Personality Development
Body Language
Facing Interviews
Group Discussion
Educational News
LIST OF E-BOOK SITES
Health Tips
Subjects Gateways
Innovative sciences
Life sciences



 

 

section-1:
1.distance D=rt where r & t are +ve and r is constant,as t increses then
   D_________
ans:D increses irrespective of r & t
2.E=I*I*R what is the effect of E when I becomes I/2
ans:1/4E(E decreses by 4 times)
3.out of 55 eggs 5 are defective. what is % of defective eggs
ans:9/11%
4.salary is 's' per month,'x'% of salary is given as bonus, if 3 months
salary is s1,s2 & s3 then what is his salary.
ans:s1*x/100 + s2*x/100 + s3*x/100
5.consider expresion 'ab' . what happens when 'a' is divided by 'c' &
'b' is multiplied by 'c'.
ans:value remains same.
6.area of triangle=1/2*b*h base incresed by 4 times & height is devided
by 2, the net effect of area.
ans:twice the the original area.
7.in base representation for a rupee 100 paise,then base 8 representation what is rupee value .
ans:144
8.A>B,B>C,C=D,D>E,then which is greatest
 a)A/B b) A/C c) A/E d)none
ans: c
9.to travel 'm' miles the time is 'h' hours,then what is the time taken
To travel M miles.
ans:M*h/m
10.a sum 's' is devided into 4 parts.second person gets Rs 10 more than
 first.3rd person is Rs 10 more than second, 4th is 10 more than 3rd.
 how much amount do 1st person get.
 
ans;(s-60)/4
11.fridge cost R Rs,cover value is 5,discount d% then its new cost
ans:R-R*d/100-5(1-d/100)
12.1/8 is devided by 's' , if 's' is incresed by 2 times, what is the
result.
ans:increses two times.
 section 2. letter series
    1. a c b d f e g i __    ans: h
    2. x y z u v w r s t __ ans: o
    3. a c f j o __        ans:u
 section 3.   numerical ability
 1. 10099+99=10198
 2. 31 - 29+2/33=__   ans:64/33
 3. 2.904+0.0006=___ ans: 2.9046
 4. 55/1000=___     ans:.005
 5. 0.799*0.254= 0.202946
 6. 200/7*5.04=144
 7. 842.8 +602=1444.8
 8. 5.72% of 418= 23.9096
 9. 625% of 7.71=48.1875
 10. 25% of 592=148.00
 11. 665+22.9=687.9
 12. 15% of 86.04=12.906
section 4 : DIAGRAMMING
each flowchart contains 5 questions .in each flow chart,there will be 5 numbered(1,2,3,4&5)
boxes(cells).each cell we have to fill with the conditions given below.
 
1. 400 employee(not complete question)
   different categories based on age,salary,lenth of expereince in years
 ANSWER.
 cell 1-c,cell2-a,cell3-b,cell4-e,cell5-d.
2. 10 balls,red,black balls. 2 points for red balls etc.. 3 points for a ball if it is of the same colour as preceeding one..
ANSWER:
       cell 1-c,cell 3-d,cell 5-d,cell 2-e,cell 4-e.
                         <ceded>
3. 30 coins. these are divided into 3 groups:A,B,C to find
     the only largest weight coin,other 29 coins are of lower weight.
 ANSWER: D A C A C.
4.totally there are 100 numbers to find largest(LNUM).smallest(SNUM).
ANSWER: A _ D _ _ _
          HINT; feed problem to adjust temperature and pressure for optimal production.
5.bag red,black balls,different condition
                                odd,red etc
                ANSWER: c_c__
there two types of jobs in wipro.1 is soft ware side2 is hard ware side in soft ware side there is only interview (no test) in hard ware side both test & interview.for software interview the main possible areas to ask are
   1.a deep look into C
   2.an outlook of datasrtuctures
   3.operating systems
   4.networking mainly ethernet,internet etc..
 
 
 

Site Maintained by
Saravanan.R.R.
NithinRaj.P

For Job Searching
www.naukri.com
www.freshersworld.com
www.jobsearch.monsterindia.com
www.recruit.net
www.timesjobs.com
www.jobsearchworld.com
www.placementindia.com
www.bestjobsindia.in
www.jobsahead.com
www.jobsearch.co.in
www.jobsearchinformation.com
www.jobconsultancy.com
www.marketingcrossing.com
www.mobile.monsterindia.com
www.hinduonnet.com

Tutorials Searching
www.howstuffworks.com
www.tutor.com
www.en.wikipedia.org
www.mathguru.com
www.knowledgeonlineservices.com
www.mygretutor.com

English Tutor Searching
www.englishgrammartutor.com
www.theenglishtutor.com
www.learnenglish.de
www.tolearnenglish.com
www.englishclub.com
www.english-at-home.com
www.learn-english.co.il
www.learnenglish.be

For Entrance Exam Details Searching
www.winentrance.com
www.entranceexamindia.com
www.studyplaces.com
www.entranceexam.info
www.indiastudychannel.com
www.edudiary.com
www.successcds.net

Today, there have been 1 visitors (64 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=